Rodos Adası Kapı Vizesi

 

Marmaris Çıkışlı Rodos Geçişi için 'RODOS ADASI Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • 2 ADET BİYOMETRİK FOTOĞRAF 
  • PASAPORTUN RESİMLİ SAYFASININ FOTOKOPİSİ
  • ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMUŞ VİZE FORMU
  • NÜFUS CÜZDANINIZIN FOTOKOPİSİ
  • FERİBOT BİLETLERİNİZ
  • KONAKLAMANIZ VARSA; REZERVASYON BELGENİZ (ödenmiş olmalı) 
  • 3 AYLIK GÜNCEL BANKA HESAP DÖKÜMÜ(Min. 2.500tl bulunması önerilir.)
  • SEYAHAT TARİHİNİZİ KAPSAYAN SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI
  • GEREKLİ BİLGİLER :Adres bilginiz - Telefonunuz- Anne / Baba isimleriniz / Mesleğiniz 
  • OLUŞABİLECEK BEKLEME DURUMLARI İÇİN; ► Müşteri Beyan Formu  
    (Lütfen elektronik ortamda doldurunuz ıslak imzalı olarak yollayınız.)

Basvuru için belgelerin seyehat tarihinden en az 7 (iş günü) önce Çeşme Ofislerimizde olması gerekmektedir.

 

BAŞVURU FORMU için tıklayınız.

 

ÇOK SORULAN SORULAR 

SORU: hangi ülke vatandaşları kapı vizesi alabilir ?                                         CEVAP: Türkiye Ukrayna - Belarus ve Rus                                                                                                                                    vatandaşları kapı vizesi alabilir.

SORU: kapı vizesi ile Yunanistanda başka bir yere geçebilirmiyim?             CEVAP: Evet Yunanistan sınırları                                                                                                                                                    içerisinde yer değiştirebilirsiniz .

SORU: yanımda nakit,kredi kartı vs olmalımı                                                 CEVAP: evet yanınızda para olmalıdır,                                                                                                                                         pasaport polisinin size min günlük 50                                                                                                                                         euro paranız olup olmadığını sorma                                                                                                                                           hakkı vardır.

SORU: kapı vizesinin süresi nasıl belirlenir                                                    CEVAP: kapı vizesinin süresi                                                                                                                                                            belgelediğiniz konaklama süreniz kadar                                                                                                                                      olacaktır maksimum 7 günlük olabilir.

SORU: kapı vizesi başvurum red edilebilirmi ?                                                  CEVAP: kapı vizesi başvuruları yüzde bir                                                                                                                                    oranında red olmaktadır, red yurt                                                                                                                                                dısında işlenmiş suç vs gibi nedenlerle                                                                                                                                        olmaktadır.

SORU: pasaportumun süresi önemlimi ?                                                           CEVAP: evet önemli shengen ülkelerine                                                                                                                                       girişlerde pasaportlarda en az 90 gün                                                                                                                                         süre şartı vardır.

 

 

Vize ücreti  12 yaş ve üzeri için; 65 euro

                            0-12 yaş için;            20 euro dur. 

 

Vize Merkezine tarafımızca adınıza yapılan başvurunuzun kabul edilmemesi veya onaylanmaması halinde yada Müracaatınız kabul edilip adaya vardığınızda Vize verilmemesi durumda, Ertürk Turizmin bir sorumluluğu bulunmamakla beraber; vize ve  aldığınız hizmetlerin  bedelinin iadesi mümkün değildir.

 

KAPI VIZESI İÇİN NEDEN HIZLI KATAMARANI TERCİH ETMELİSİNİZ  yes

Kapı vizesi uygulaması Kos Adasında ülkeye giriş yapmak için pasaport polis işlemlerinden önce gerçekleştirilen bir işlemdir."

Kapı vizesi alacak tüm yolcula Kos gümrüğünde ki GATEVISA yazan yerde sıraya girerler."

Adaya giden tüm feribotlar sırayla Limana vardıklarından, Katamaranla giden yolcular öncelikle vize işlemlerini tamamlayabilmektedir. Sürekli şikayet edilen vizede bekleme konusu adaya daha geç varmakla ilgilidir.

 

  • Kargo Adresimiz :    ERTURK TURİZM Beyazıt  cad. Musalla  mah . no:6-7-8  Çeşme-İzmir
  • Mail Adresimiz: vize@erturk.com.tr
  • Vize ile ilgili yardıma ihtiyacınız olan her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0 232 7126768 - 0 232 4641555
 

ÖNEMLI DETAYLAR
* Geliş ve gidiş gemi biletleri tarihleri tam olarak belirtilmiş bir şekilde olmalıdır. ( Open biletler kabul edilmez )
* Rezervasyon belgesinde konaklamanın ödemesinin yapılmış olduğu ve yolcuların isimleri açıkça görülmelidir.
* Belgeleri sunulan ve gelmeyen yolcuların ödedikleri tüm ücretler yanmaktadır. Açığa alma veya tarih değişikliği söz konusu değildir.
* Kargo ücreti yolcuya aittir.
  Pasaportun;
* Çıkış gününden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmalı
* En az 2 sayfası boş olmalı
* Pasaportta K.K.T.C giriş kaşesi bulunmamalıdır.

 

  • Başvuru Formu Doldurulurken Dikkat Edilecek Hususlar:
    • Başvuru formu bilgisayar ortamında ve büyük harflerle doldurulacaktır.
    • Formun altına ıslak imza atmak mecburidir.
    • Kesinlikle TürkÇe karakterler (Ç,ğ,ı,ö,ş,ü, Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, ü) kullanılmayacaktır.
    • Türkiye yerine TURKEY yazılacaktır.
    • Yunanistan yerine GREECE yazılacaktır.
    • Vatandaşlık bölümüne TURKISH yazılacak (TC - TR - Türkiye - Türk v.s. olmayacak)
    • Meslek ve/veya sahibi olduğu iş ünvanı, İngilizce olarak yazılacaktır.
    • Mesleği ev hanımı olanlar İngilizce olarak (house wife) yazacaklardır.
    • 21.Madde: Seyahat amacı kısmı TURISTIK olarak işaretlenmelidir, diğerleri kabul edilmez.
    • 24.Madde: Talep edilen giriş sayısı TEK GİRİŞ olarak işaretlenmelidir.
    • 25.Madde: Konaklanacak ise seyahat süresi giriş ve Çıkış günleri dahil olarak yazılmalıdır. (Örn:01Haziran–5Haziran iÇin “5” , günübirlik için “1” veya “Same Day Return” yazılmalıdır.
    • 26.Madde: GeÇen son 3 yılda alınan schengen vizelerinin tarihleri yazılmalıdır ve vizelerin fotokopileri evrakların arasına eklenmelidir.
    • 28.Madde: Boş bırakılır.
    • 31.Madde: Kalınacak otelin adı yazılır, otelin adresi ve telefonu devamındaki sayfaya yazılır. Önemli Not: Hotel voucherında ülke adı ingilizce yazmalıdır; YUNANİSTAN kabul edilmez, GREECE yazması gerekmektedir.
    • 32.Madde: Sadece davetiyle başvuruda bulunan misafirler doldurur, 31.Maddeyi dolduran misafirler 32.Maddeyi boş bırakır.
    • Formdaki kutucuklar bilgisayar ortamında doldurulamazsa çıktısı alındıktan sonra siyah kalemle tiklenir.
    • Formun 1. ve 2. sayfalarındaki sağdaki bölüm doldurulmaz.
    • 37.Madde: Sadece çocuklar için ebeveynleri tarafından imzalanır. Çocuklar imza atmaz. Yetişkin başvurularunda ise formun sonundaki son sayfa imzalanır.

     

    Fethiye Çıkışlı Rodos Geçişi için 'RODOS ADASI Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    • 2 ADET BİYOMETRİK FOTOĞRAF (Resimler 5'e 6 olmalıdır.)
    • PASAPORTUN RESİMLİ SAYFASININ VE TÜM KAŞELİ SAYFALARININ FOT.
    • SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI ISLAK İMZALI VE KAŞELİ (SEYAHAT TARİHİNİ KAPSAMALIDIR)
    • ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMUŞ VİZE FORMU
    • NÜFUS CÜZDANINIZIN FOTOKOPİSİ
    • FERİBOT BİLETLERİNİZ
    • KONAKLAMANIZ VARSA; REZERVASYON BELGENİZ (ödenmiş olmalı) 
    • 3 AYLIK GÜNCEL BANKA HESAP DÖKÜMÜ(Min. 2.500tl bulunması önerilir.) İNGİLİZCE VE KAŞELİ İMZALI OLMALIDIR
    • GEREKLİ BİLGİLER :Adres bilginiz - Telefonunuz- Anne / Baba isimleriniz / Mesleğiniz 
    • OLUŞABİLECEK BEKLEME DURUMLARI İÇİN; ► Müşteri Beyan Formu  
      (Lütfen elektronik ortamda doldurunuz ıslak imzalı olarak yollayınız.)

    Basvuru için belgelerin seyehat tarihinden en az 7 (iş günü) önce Çeşme Ofislerimizde olması gerekmektedir.

     

    BAŞVURU FORMU için tıklayınız.

     

    ÇOK SORULAN SORULAR 

    SORU: hangi ülke vatandaşları kapı vizesi alabilir ?                                         CEVAP: Türkiye Ukrayna - Belarus ve Rus                                                                                                                                    vatandaşları kapı vizesi alabilir.

    SORU: kapı vizesi ile Yunanistanda başka bir yere geçebilirmiyim?             CEVAP: Evet Yunanistan sınırları                                                                                                                                                    içerisinde yer değiştirebilirsiniz .

    SORU: yanımda nakit,kredi kartı vs olmalımı                                                 CEVAP: evet yanınızda para olmalıdır,                                                                                                                                         pasaport polisinin size min günlük 50                                                                                                                                         euro paranız olup olmadığını sorma                                                                                                                                           hakkı vardır.

    SORU: kapı vizesinin süresi nasıl belirlenir                                                    CEVAP: kapı vizesinin süresi                                                                                                                                                            belgelediğiniz konaklama süreniz kadar                                                                                                                                      olacaktır maksimum 7 günlük olabilir.

    SORU: kapı vizesi başvurum red edilebilirmi ?                                                  CEVAP: kapı vizesi başvuruları yüzde bir                                                                                                                                    oranında red olmaktadır, red yurt                                                                                                                                                dısında işlenmiş suç vs gibi nedenlerle                                                                                                                                        olmaktadır.

    SORU: pasaportumun süresi önemlimi ?                                                           CEVAP: evet önemli shengen ülkelerine                                                                                                                                       girişlerde pasaportlarda en az 90 gün                                                                                                                                         süre şartı vardır.

     

     

    Vize ücreti  12 yaş ve üzeri için; 65 euro

                                0-12 yaş için;            20 euro dur. 

     

    Vize Merkezine tarafımızca adınıza yapılan başvurunuzun kabul edilmemesi veya onaylanmaması halinde yada Müracaatınız kabul edilip adaya vardığınızda Vize verilmemesi durumda, Ertürk Turizmin bir sorumluluğu bulunmamakla beraber; vize ve  aldığınız hizmetlerin  bedelinin iadesi mümkün değildir.

     

    KAPI VIZESI İÇİN NEDEN HIZLI KATAMARANI TERCİH ETMELİSİNİZ  yes

    Kapı vizesi uygulaması Kos Adasında ülkeye giriş yapmak için pasaport polis işlemlerinden önce gerçekleştirilen bir işlemdir."

    Kapı vizesi alacak tüm yolcula Kos gümrüğünde ki GATEVISA yazan yerde sıraya girerler."

    Adaya giden tüm feribotlar sırayla Limana vardıklarından, Katamaranla giden yolcular öncelikle vize işlemlerini tamamlayabilmektedir. Sürekli şikayet edilen vizede bekleme konusu adaya daha geç varmakla ilgilidir.

     

    • Kargo Adresimiz :    ERTURK TURİZM Beyazıt  cad. Musalla  mah . no:6-7-8  Çeşme-İzmir
    • Mail Adresimiz: vize@erturk.com.tr
    • Vize ile ilgili yardıma ihtiyacınız olan her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0 232 7126768 - 0 232 4641555
     

    ÖNEMLI DETAYLAR
    * Geliş ve gidiş gemi biletleri tarihleri tam olarak belirtilmiş bir şekilde olmalıdır. ( Open biletler kabul edilmez )
    * Rezervasyon belgesinde konaklamanın ödemesinin yapılmış olduğu ve yolcuların isimleri açıkça görülmelidir.
    * Belgeleri sunulan ve gelmeyen yolcuların ödedikleri tüm ücretler yanmaktadır. Açığa alma veya tarih değişikliği söz konusu değildir.
    * Kargo ücreti yolcuya aittir.
      Pasaportun;
    * Çıkış gününden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmalı
    * En az 2 sayfası boş olmalı
    * Pasaportta K.K.T.C giriş kaşesi bulunmamalıdır.

     

    • Başvuru Formu Doldurulurken Dikkat Edilecek Hususlar:
      • Başvuru formu bilgisayar ortamında ve büyük harflerle doldurulacaktır.
      • Formun altına ıslak imza atmak mecburidir.
      • Kesinlikle TürkÇe karakterler (Ç,ğ,ı,ö,ş,ü, Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, ü) kullanılmayacaktır.
      • Türkiye yerine TURKEY yazılacaktır.
      • Yunanistan yerine GREECE yazılacaktır.
      • Vatandaşlık bölümüne TURKISH yazılacak (TC - TR - Türkiye - Türk v.s. olmayacak)
      • Meslek ve/veya sahibi olduğu iş ünvanı, İngilizce olarak yazılacaktır.
      • Mesleği ev hanımı olanlar İngilizce olarak (house wife) yazacaklardır.
      • 21.Madde: Seyahat amacı kısmı TURISTIK olarak işaretlenmelidir, diğerleri kabul edilmez.
      • 24.Madde: Talep edilen giriş sayısı TEK GİRİŞ olarak işaretlenmelidir.
      • 25.Madde: Konaklanacak ise seyahat süresi giriş ve Çıkış günleri dahil olarak yazılmalıdır. (Örn:01Haziran–5Haziran iÇin “5” , günübirlik için “1” veya “Same Day Return” yazılmalıdır.
      • 26.Madde: GeÇen son 3 yılda alınan schengen vizelerinin tarihleri yazılmalıdır ve vizelerin fotokopileri evrakların arasına eklenmelidir.
      • 28.Madde: Boş bırakılır.
      • 31.Madde: Kalınacak otelin adı yazılır, otelin adresi ve telefonu devamındaki sayfaya yazılır. Önemli Not: Hotel voucherında ülke adı ingilizce yazmalıdır; YUNANİSTAN kabul edilmez, GREECE yazması gerekmektedir.
      • 32.Madde: Sadece davetiyle başvuruda bulunan misafirler doldurur, 31.Maddeyi dolduran misafirler 32.Maddeyi boş bırakır.
      • Formdaki kutucuklar bilgisayar ortamında doldurulamazsa çıktısı alındıktan sonra siyah kalemle tiklenir.
      • Formun 1. ve 2. sayfalarındaki sağdaki bölüm doldurulmaz.
      • 37.Madde: Sadece çocuklar için ebeveynleri tarafından imzalanır. Çocuklar imza atmaz. Yetişkin başvurularunda ise formun sonundaki son sayfa imzalanır.