0
Sepetiniz Boş
Çeşme
0232
712 67 68

Endonezya Vizesi Başvuru Bilgileri

Endonezya turistik seyhatleri için gereken evrakların listesi aşağıdadır.

Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar:

Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye edilir. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir. Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösterilmesi tavsiye olunur. Ayrıca, vizeden muaf olmanız halinde dahi, gideceğiniz ülkenin pasaportunuzda aradığı geçerlilik süresini öğrenmenizde yarar vardır (Bazı devletlerin ülkeye girişte umuma mahsus ve resmi pasaportlarda aradığı asgari geçerlilik sürelerini görmek için tıklayınız).

GEREKLİ EVRAK LİSTELERİ

İşyeri Sahipleri için

  • Vergi levhasi
  • İmza sirküleri
  • Oda faliyet belgesi( yeni tarihli ve orjinal )
  • Ticaret sicil gazetesi
  • 2 resim arka fon beyaz
  • pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Otel, uçak rezervasyonu
  • Dilekçe gidiş amacini açiklayici ve masraf ibareli olacak
  • Davetiye, ya da fuar stand evraklari
  • Çalışanlar İçin

  • İşe giriş bildirgesi, işveren tarafindan kaşeli
  • Banka cüzdani son 3 ay işlenmiş güncel ve bakiyeli olacak internet çiktisi olmayacak
  • Kredi kart extreleri
  • Otel uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortasi ( acentamiz tarafindan yapilabilir )