0
Sepetiniz Boş
Çeşme
0232
712 67 68

Vietnam Vizesi Başvuru Bilgileri

Vietnam Vizesi için gerekli evraklar

Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar:

Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye edilir. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir. Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösterilmesi tavsiye olunur. Ayrıca, vizeden muaf olmanız halinde dahi, gideceğiniz ülkenin pasaportunuzda aradığı geçerlilik süresini öğrenmenizde yarar vardır (Bazı devletlerin ülkeye girişte umuma mahsus ve resmi pasaportlarda aradığı asgari geçerlilik sürelerini görmek için tıklayınız).

GEREKLİ EVRAK LİSTELERİ

İş Yeri Sahipleri İçin
  • Göçmenlik burosundan onayli davetiye (davetiye, ya da fuar stand evraklari)
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Otel uçak rezervasyonu
  • Dilekçe gidiş amacini açiklayici ve masraf ibareli olacak
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Otel uçak rezervasyonu
  • Dilekçe gidiş amacini açiklayici ve masraf İbareli olacak
  • nakit olarak 1.000 usd para olmali
Özel Sektör Çalışanları İçin
  • Yukaridakİ tüm maddeler
  • İşe giriş bildirgesi, İşveren tarafindan kaşeli
  • Banka cüzdani son 3 ay işlenmiş güncel ve bakiyeli olacak internet çiktisi olmayacak
  • Kredi kart extreleri
  • Otel uçak rezervasyonu
  • Seyahat Sağlik sigortasi ( acentamiz tarafindan yapilabilir )
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Otel uçak rezervasyonu
  • Dilekçe gidiş amacini açiklayici ve masraf İbareli olacak
  • nakit olarak 1.000 usd para olmali