0
Sepetiniz Boş
Çeşme
0232
712 67 68

Kanada Vizesi Başvuru Bilgileri

Kanada'ya turistik seyhatler için gereken evrakların listesi aşağıdadır.

Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar:

Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye edilir. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir. Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösterilmesi tavsiye olunur. Ayrıca, vizeden muaf olmanız halinde dahi, gideceğiniz ülkenin pasaportunuzda aradığı geçerlilik süresini öğrenmenizde yarar vardır (Bazı devletlerin ülkeye girişte umuma mahsus ve resmi pasaportlarda aradığı asgari geçerlilik sürelerini görmek için tıklayınız).

GEREKLİ EVRAK LİSTELERİ
  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • Şirketin antetli kağıda İngilizce elçiliğe hitaben yazılmış dilekçe,bu dilekçede yurt dışındaki masrafların firma tarafından karşılanacağı belirtilmelidir ve imza sirkülerinde yetkili imzası tarafından kaşelenip imzalanmalıdır.
  • Eksiksiz doldurulmuş vize formu. İngilizce karakterlerle doldurulmalıdır.
  • İki adet yeni çekilmiş fotoğraf.
  • Ticari ise davetiye faksı
  • Turistik ise uçak bileti otel rezervasyonu
  • Aile , arkadaş , akraba ziyareti ise KANADA’daki akrabasından davetiye faksı , oturum fotokopisi ve ya kimlik fotokopisi.
  • Şirketin imza sirküleri , oda sicil kayıt sureti , faaliyet belgesi , vergi levhası (güncel) , kuruluş ve sicil gazetesi.
  • Şirketiniz yakın tarihte kurulmuşsa daha önce ne iş yaptığınızı gösterir belge.
  • Çalışan iseniz SSK İŞE GİRİŞ BİLDİRGE fotokopisi kaşeli , son 4 aylık maaş bordrosu, 4a hizmet dökümü.
  • Hareketli ve bakiyeli banka hesap özeti ıslak imzalı kaşeli.