0
Sepetiniz Boş
Çeşme
0232
712 67 68

İsrail Vizesi Başvuru Bilgileri

İsrail vizesi için gerekli evraklar

Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar:

Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye edilir. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir. Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösterilmesi tavsiye olunur. Ayrıca, vizeden muaf olmanız halinde dahi, gideceğiniz ülkenin pasaportunuzda aradığı geçerlilik süresini öğrenmenizde yarar vardır (Bazı devletlerin ülkeye girişte umuma mahsus ve resmi pasaportlarda aradığı asgari geçerlilik sürelerini görmek için tıklayınız).

GEREKLİ EVRAK LİSTELERİ

İş Yeri Sahipleri İçin
  • Vergi levhasi
  • İmza sirküleri
  • şirketin ticaret ve sanayi odasindan faaliyet belgesi veya ilgili meslek odasina kaydi. ( yeni tarihli )
  • Ticaret sicil gazetesi
  • 2 resim arka fon beyaz
  • pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Şirket antetli kâğida dilekçe gidiş amacini açiklayici ve masraf ibareli olacak.
  • Karşi taraftan alinacak davetiye
  • Tarihleri belirtilmiş olarak gidiş/dönüş biletiniz (rez) (turistik icin)
Özel Sektör Çalışanları İçin
  • Vergi levhasi
  • İmza sirküleri
  • şirketin ticaret ve sanayi odasindan faaliyet belgesi veya ilgili meslek odasina kaydi. ( yeni tarihli )
  • Ticaret sicil gazetesi
  • İşe giriş bildirgesi, işveren tarafindan kaşeli
  • Son 4 ay maaş bordrosu
  • Banka cüzdani son 3 ay işlenmiş güncel ve bakiyeli olacak internet çikti si olmayacak
  • Kredi kart extreleri
  • Otel uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlik sigortasi ( acentamiz tarafindan yapilabilir )
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • tarihleri belirtilmiş olarak gidiş/dönüş biletiniz (rez) (turistik icin)
Kamu Personeli İçin
  • Bağli bulunmuş olduğu kurumdan görev yazisi ( kaşeli ve imzali )hangi tarihler arasinda göreve başladiği belirtilecek.
  • Bağli olmuş oldugu kurumdan izin yazisi ( kaşeli ve imzali )
  • Son 4 ay maaş bodrosu
  • Banka cüzdani son 3 ay işlenmiş ve bakiyeli
  • Kredi kart ekstreleri
  • Seyahat sağlik sigortasi
  • Dilekçe gidiş amacini açiklayici
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Tarihleri belirtilmiş olarak gidiş/dönüş biletiniz (rez) (turistik icin)
Emekliler İçin
  • Emeklilik cüzdan
  • Emeklilik son 4 aylik maaşini aldiği kurumu gösteren belge ve ya banka hesap cüzdani.
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • Tarihleri belirtilmiş olarak gidiş/dönüş biletiniz (rez) (turistik icin)
Öğrenciler İçin
  • Öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi
  • Karşi taraftaki okuldan kabul edildiğini gösteren yazi.
  • Okula para ödendi makbuzunun dekontu.
  • 18 yaşindan küçükler için anne-babadan noterden alinmiş muvakkatname ( orjinal )
  • 2 resim arka fon beyaz
  • Pasaport vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli olacak
  • tarihleri belirtilmiş olarak gidiş/dönüş biletiniz (rez) (turistik icin)